Pyörämerkit

Italialainen Beta on lähes sata vuotta vanha yritys. Jo 1940-luvulta lähtien yritys on valmistanut moottoripyöriä. Betalla on voitettu Trialissa 7 maailmanmestaruutta, 6 indoor-Trial mestaruutta, 7 Euroopan mestaruutta ja yli 100 kansallista mestaruutta ympäri maailman. Beta on keski-Euroopassa erittäin tunnettu laadukkaista scoottereistaan ja ne ovatkin hyvin näkyvästi katukuvassa, missä tahansa Euroopan kolkassa sitten kuljetkin. Trialissa huimaan menestykseen yltänyt Beta alkoi valmistamaan kilpaEnduroita 2004, silloin vielä lainamoottorilla. 2010 yritys lanseerasi oman 4-tahti moottorinsa ja on nyt täysin omavarainen , myös moottorien suhteen. Betalla on laaja mallisto lasten mopoista, rekisteröityihin mopoihin ja Trialeista Enduroihin.

 

Testimenestyjät ympäri maailman. Sherco on sopivan pieni, innovatiivinen moottoripyörätehdas. Shercon tuotantolaitokset sijaitsevat Ranskassa ja Espanjassa. Shercon juuret ovat vahvasti Trialissa ja siitä syystä Endurotkin ovat poikkeuksellisen kevyitä ja näppäriä käsitellä. Shercon oma tuotekehitys on huikeaa, varsinkin moottorien osalta. Korkea laatu ja huippuunsa hiottu suorituskyky ovat Shercon ideologian perusjalka. Jousitus- ja jarrukomponentit ovat alansa ehdotonta huippua. Shercot ovat kisavalmiita jo vakiona.

 

Silvan Motorsport rakentaa nopeat ja luotettavat Suzuki Endurot kaikille halukkaille toiveiden mukaan. Saat yksilöllisesti sinulle rakennetun Suzuki -huippuenduron yhtä vaivattomasti kuin vakioenduron kaupasta. Täysin uudet RM-Z450 ja RM-Z250 ovat nyt saatavilla.

Uudistuksista lyhyesti. Moottorissa uutta mm: Nokka-akselit, vaihdelaatikko, kevyempi mäntä, magneetto, sytytyspuola, pakoputkisto. Näillä muutoksilla voimaa on tullut sekä ala- että yläalueelle lisää. Muita muutoksia mm. Uusi runko, uudet jäähdyttäjät, uusi SFF etujousitus, uusi takajousitus, ilmansuodattimen boxi, takarunko ym ym.